Behandlinger

Det er ingen fast oppskrift på hva en behandling skal inneholde og siden vi alle er unike starter ditt første besøk hos oss med noen spørsmål og en undersøkelse for å finne den behandlingen som passer best for deg. Har du meget stiv i kroppen eller gått lenge med et problem så kan det være ganske ømt under deler av behandlingen samt en stund i etterkant. Vi gir deg den behandlingen du tåler og ønsker.

Har noe av dette blitt en del av deg?

Idrettsskader – langvarige plager i muskler og skjelett – revmatiske lidelser – få mer ut av trening – lite energi – kalde hender og føtter – appelsinhud – stive muskler – hodepine – migrene – fibromyalgi – før/etter opererasjon – dårlig blodsirkulasjon – senebetennelse – stress – prikking/nummenhet i hender og føtter – Tourettes og ADHD – triggerpunkt – vonde ledd – vond/sliten rygg – kramper i legger og føtter – søvnproblemer?

Massasjeterapi er vårt fag og jeg vil prøve å hjelpe deg mot en smertefri hverdag og en kropp som yter bedre.

Noen ganger trenger du kanskje bare litt tid for deg selv for å myke opp kropp og sinn. Huden er ditt største sanseorgan og massasje stimulerer til frisetting av hormoner som gir deg ro og en følelse av velbehag.

Ta kontakt for timebestilling, dropin, bedriftsavtaler, HMS og treningsveiledning.

  • Structural Bodywork Structural Bodywork Er en metode som søker å løse opp i de fysiske begrensninger vi har i oss selv.
  • Massasje Massasje Ulike grep og tøyninger for å myke opp bløtvev.
  • Dryneedling Dryneedling Smertelindring med nåler for å deaktivere triggerpunkt.
  • Andre Andre Kopping kan bedre sirkulasjonen i huden, musklene og bindevevet. Brukes til lymfedrenasje.