Andre

Frie Muskler kopping i Lillehammer

Kopping er gammel tradisjonell legekunst som antas stammer fra Kina og har senere blitt innført i vestlig medisin. Kopping er en enkel metode for å påvirke huden, musklene og bindevevet. Ved hjelp av sugekopper skapes et undertrykk som bidrar til kraftig blodgjennomstrømming i muskler og hud og hjelper lymfesystemet å føre bort slaggstoffer. Ved kraftig behandling og meget spent muskulatur kan det forekomme sugemerker eller blåmerker. Disse kan være litt ømme etter behandling og vil forsvinne av seg selv.

Kopping er effektivt for økt velvære, ved lymfedrenasje, ved kostomlegging, ved muskelspenninger, senebetennelser, cellulitter og for å øke sirkulasjonen.

Gravide, personer som tar blodfortynnende medisiner eller har blødningsforstyrrelser, diabetes, kreft samt personer som har åreknuter eller eksem skal ikke ha kopping.
Personer med alvorlige psykiske lidelser eller som i stor grad er i psykisk ubalanse skal heller ikke ha kopping da dette kan gi forstyrrende emosjonelle reaksjoner.

Strain Counter Strain er en myk osteopatisk metode der man jobber med nervesystemet og løser opp i dysfunksjoner i muskler og ledd. Dette brukes ofte i kombinasjon med triggerpunktsbehandling og massasje.

 Kinesiotaping brukes ved lindring av muskel og leddplager, ved rehabilitering av idrettsskader, arr, muskelkorrigeringer, lymfatisk stimuli og som prestasjonsfremmende. Tapen kan legges på i hundrevis forskjellige måter og har muligheten til å relære det nevromuskulære system, redusere smerte og inflammasjon, gi økt ytelse, motvirke skader, og gi god sirkulasjon og tilhelning. Kinesiotapen kan brukes både i den forebyggende, rehabiliterende og akutte fasen av en skade.

Treningsveiledning hos oss er aktivitet som er tilpasset deg for at din kropp skal bli mer funksjonell. Svak muskulatur og restriksjoner i bindevevet kan gi deg muskel og skjelettproblemer samt nedsatt funksjon. Derfor er fysisk aktivitet er en smart investering i egen helse. Jevnlig og variert trening sammen med et variert og næringsrikt kosthold er anbefalt for å sikre best mulig livskvalitet.

HMS bedriftsmassasje er et helseforebyggende tiltak som kan være med på å forebygge sykefravær samt øke produktiviteten ved deres bedrift. Noen ganger er det enkle grep som skal til for å gi synlige resultater. Ved å tilby deres ansatte massasje gir dette signaler om at de ansattes helse er viktig for bedriften. Dette kan være en av flere faktorer som skaper tillit til bedriften, lojalitet og ønske om å gjøre en god innsats på arbeidsplassen. Det er en kjent sak at det er god strategi å tenke forebyggende innen HMS. Les mer..

 

  • Structural Bodywork Structural Bodywork Er en metode som søker å løse opp i de fysiske begrensninger vi har i oss selv.
  • Massasje Massasje Ulike grep og tøyninger for å myke opp bløtvev.
  • Dryneedling Dryneedling Smertelindring med nåler for å deaktivere triggerpunkt.
  • Andre Andre Kopping kan bedre sirkulasjonen i huden, musklene og bindevevet. Brukes til lymfedrenasje.