Legg gjerne igjen en tilbakemelding på hva du syns om din behandling hos meg.

Tusen takk for samarbeidet sålangt.

Med de beste hilsener
Trude Wiese-Hansen
Frie Muskler
I: friemuskler.no
E: timeout@friemuskler.no
T: 951 65 49

 

4 thoughts on “Tilbakemelding fra kunder. Trykk her!

 1. Hei Trude!
  Min tilbakemelding på behandlingen hos deg er at det var en positiv og lærerik behandling. Jeg har fulgt ditt råd og har fortsatt på nytt semester med Qigong hos Jette Lanng Pedersen for å løse opp ledd og muskler på en skånsom måte. Jeg vil gjerne følge med på din blog.
  Lykke til med ny jobb og nytt arbeidsmiljø!
  Hilsen Sylvia

 2. Hei Trude

  Jeg begynte hos deg i 2013 etter og ha prøvd mange ulike terapeuter og behandlinger uten noe varige resultater.da jeg startet hos deg var jeg sykmeldt fordi jeg hadde møtt veggen og kroppen hadde sagt helt stopp. Du møtte meg på en veldig god måte og var svært grundig i kartleggingen før du satte opp behandlingsforslag.jeg er selv utdannet innenfor hudterapi og massasje og setter høye krav til terapeuten. Jeg har siden 2013 gått jevnlig hos deg fordi jeg har vært strålende fornøyd og fått en mere forståelse for hvordan kroppen henger sammen og hvorfor den reagerer som den gjør.smertene ble bedre. Fått mange øvelser og treningstips som har fungert bra. I motsetning til mange terapeuter sa du at målet var at jeg skulle gå sjeldnere og sjeldnere fordi jeg ble bedre og at jeg ville klare holde det i sjakk med øvelser og egen innsats. Det har fungert. Jeg er veldig glad for at du vil fortsette to ganger i måneden på Lillehammer. Ønsker deg masse lykke til på Kongsberg og heldige er de som får deg dit! Tusen takk for alt du har gjort for meg!

 3. Hei Trude
  Jeg har ikke fått så veldig mange behandlinger hos deg, men har vært veldig godt fornøgd med de jeg har fått. Du er dyktig, nøye og kan mye om kroppen. Du har hjulpet meg med å lindre smerter i en til tider stiv og vond kropp.
  Ønsker deg lykke til og håper jeg kan bli priotert når du er på Lillehammer. Vil gjerne ha tilbakemelding.

 4. Hei Trude
  Etter å ha prøvd ulike behandlere i noen år pga smerte og stivhet etter fall startet jeg med behandling hos deg.Du gjorde en grundig undersøkelse og kartlegging av hele kroppen før behandling startet. Du informerte hele tiden og gav en stor trygghet i hva slags behandling som ble utført.Gradvis ble jeg bedre og ble også med på slyngetrening hos deg.Takket være regelmessig og riktig behandling kom jeg tilbake i jobb, trener regelmessig og er i bra form. Du har stor kunnskap i forhold til ditt arbeide og behandler hele mennesket. Lykke til i Kongsberg, Trude og tusen takk for det du har gjort for meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *