Personvernregler

 

1. Introduksjon

1.1. Formålet med politikken. {friemuskler.no} (“oss”, “vi”, “Firma”) er forpliktet til å respektere personvernrettighetene til besøkende og andre brukere av {friemuskler.no} (“Nettstedet”). Vi opprettet denne personvernpolicyen (denne “policyen”) for å gi deg tillit når du besøker og bruker nettstedet, og for å demonstrere vår forpliktelse til rettferdig informasjonspraksis. Denne policyen gjelder bare for nettstedet, og ikke for andre nettsteder som du kan ha tilgang til fra nettstedet, som hver kan ha datainnsamling og bruk av fremgangsmåter og policyer som avviker vesentlig fra denne policyen.

1.2. Merknad om barn

Merk: Vi er et generelt publikumsside og retter ikke noe av innholdet vårt spesifikt mot barn under 13 år i henhold til Children’s Online Privacy Protection Act of 1998.

2. Informasjonsinnsamlingspraksis

2.1. Hvilken grunnleggende informasjon samler selskapet inn?

Ved drift av nettstedet samler vi inn personlig informasjon fra deg i et par forskjellige situasjoner. Den første er om du skulle kontakte oss via “kontakt” -siden. Ved å gjøre dette vil du gi oss ditt navn og e-postadresse. Det andre er hvis du legger igjen en kommentar til et blogginnlegg der du kan bli bedt om å få navn og annen informasjon. Du er ikke pålagt å gi oss informasjon via disse to metodene for å bruke og nyte nettstedet.

2.2. Hvilken tilleggsinformasjon samler selskapet inn?

(a) Automatisk innsamling. Serverne våre gjenkjenner automatisk besøkendes friemuskler.no-navn og IP-adresser (nummeret som er tildelt datamaskiner på Internett). Ingen personlig informasjon om deg blir avslørt i denne prosessen. Nettstedet kan også samle anonyme “trafikkdata” som ikke personlig identifiserer deg, men som kan være nyttige for markedsføringsformål eller for å forbedre tjenestene vi tilbyr.

(b) Informasjonskapsler. Fra tid til annen kan vi bruke standard “informasjonskapsler” -funksjonen i store nettleserapplikasjoner som lar oss lagre et lite stykke data på datamaskinen din om ditt besøk til nettstedet vårt. Cookies hjelper oss å lære hvilke områder av nettstedet vårt som er nyttige og hvilke områder som trenger forbedring gjennom programmer inkludert, men ikke begrenset til, Google Analytics. Vi kan også bruke informasjonskapsler fra sosiale nettsteder og programmer fra tredjeparter, inkludert, men ikke begrenset til, Facebook, Google Plus og Twitter. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via nettleseren din eller uavhengige programmer tilgjengelig på nettet. Men hvis du velger å deaktivere denne funksjonen, kan opplevelsen din på nettstedet vårt bli redusert, da noen funksjoner kanskje ikke fungerer som de var ment.

(c) Sponsorer og annonsører. Vi kan bestemme oss for å godta sponsing og annonser på nettstedet. Hvis dette skulle skje, bør du anta at sponsorer og annonsører vil få tilgang til visningene og klikke dataene på markedsføringsdelene deres. Din personlig identifiserbare informasjon vil aldri bli avslørt for oss av oss.

3. Bruk og deling av informasjon

3.1. Hva gjør selskapet med innsamlet informasjon?

(a) Personlig informasjon. Vi utleverer ikke den personlig identifiserbare informasjonen til andre tredjeparter enn de vi bruker for å forenkle driften av nettstedet, for eksempel et vertsfirma og e-postprogram for utsendelser.

(b) anonym informasjon. Vi bruker anonym informasjon for å analysere trafikken vår. I tillegg kan vi bruke anonyme IP-adresser for å diagnostisere problemer med serveren vår, for å administrere nettstedet vårt, eller for å vise innholdet i henhold til dine preferanser. Trafikk- og transaksjonsinformasjon kan også deles med forretningspartnere og annonsører på en samlet og anonym basis.

(c) Bruk av informasjonskapsler. Kampanjer eller annonser som vises på nettstedet vårt kan inneholde informasjonskapsler. Vi har ikke tilgang til eller kontroll over informasjon som er samlet inn av eksterne annonsører på nettstedet vårt.

(d) Utlevering av personlig informasjon. Vi kan avsløre all informasjon vi har for deg hvis det kreves av loven eller i god tro at slik handling er nødvendig for å (1) være i samsvar med lovens forskrifter eller for å overholde den juridiske prosessen som blir gitt oss, (2 ) beskytte og forsvare våre rettigheter eller eiendom eller brukerne av nettstedet, eller (3) handle under presserende omstendigheter for å beskytte sikkerheten til publikum eller brukere på nettstedet.

(e) Salg av informasjon. For å imøtekomme endringer i vår virksomhet, kan vi selge eller kjøpe deler av nettstedet eller selskapet vårt, inkludert informasjonen som er samlet inn via dette nettstedet. Hvis selskapet eller i det vesentlige alle eiendelene ervervet av en tredjepart, vil brukerinformasjon være en av eiendelene som overføres til erververen.

4. Sikkerhet

Nettstedet har sikkerhetstiltak på plass for å forhindre tap, misbruk og endring av informasjonen vi får fra deg, men vi gir ingen garantier om vår evne til å forhindre noe slikt tap for deg eller noen tredjepart som oppstår på grunn av noe slikt tap, misbruk eller endring.

5. Nettstedsområder utenfor selskapets kontroll

5.1. Tredjeparts nettsteder

Fra tid til annen kan nettstedet inneholde lenker til andre nettsteder. Hvis du velger

o besøker disse nettstedene, er det viktig å forstå vår personvernpraksis og vilkår for bruk ikke gjelder for disse nettstedene. Det er ditt ansvar å lese personvernreglene på disse nettstedene for å bekrefte at du forstår og er enig i deres praksis.

6. Kontaktinformasjon og policyoppdateringer

6.1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne policyen eller vår praksis relatert til dette nettstedet, kan du kontakte oss ved hjelp av “Kontakt” -linken på menyen øverst på siden.

6.2. Oppdateringer og endringer

Vi forbeholder oss retten til når som helst å legge til, endre, oppdatere eller endre denne policyen for å gjenspeile endringer i vår personvernpolicy. Vi vil legge ut slike endringer på nettstedet i et iøynefallende område. Du kan da velge om du vil godta disse policyendringene eller slutte å bruke nettstedet. Enhver slik endring, oppdatering eller modifisering vil tre i kraft 30 dager etter publisering på nettstedet. Det er ditt ansvar å gjennomgå denne policyen fra tid til annen for å sikre at du fortsetter å godta alle vilkårene.

(a) Hvis du har registrert deg for e-postkommunikasjon fra oss, vil vi også varsle deg om endringene i personvernreglene via e-post.

Scroll to top