Fem trinn for forbedret fysisk helse

Fem trinn for forbedret fysisk helse

Individuell helse påvirker hele samfunnet. Syke dager hemmer arbeidsproduktivitet og utdanningsmuligheter, og smittsomme sykdommer gjør det eksponentielt. Langvarige, kroniske og terminale sykdommer påvirker familieøkonomi, barneomsorg og emosjonell helse. Gjør din del for å holde deg frisk og oppmuntre andre i samfunnet ditt til å gjøre det samme ved å praktisere disse fem tipsene. De fleste av disse er gratis nå og vil spare medisinske kostnader på sikt.

Fem trinn for forbedret fysisk helse

Drikk mer vann og færre sukkerholdige drikker

Fordi kroppen hovedsakelig består av vann, er det viktig å holde seg hydrert for din fysiske helse. Vann er den reneste formen for hydrering og kommer rett ut av kranen hjemme. Å holde seg hydrert hjelper kroppens celler til å fungere mer effektivt. Å kutte ned på sukkerholdige drikker er bra for tannhelsen, vekten og budsjettet.

Trene regelmessig

Du trenger ikke å bli et treningsmedlem for å trene. Ta en tur, sykle eller jogge rundt i nabolaget. I dårlig vær, gå til det lokale kjøpesenteret eller trene hjemme. Push-ups, sit-ups, benløft, lunger og strekking strekker seg langt for å forbedre helsen din. Å få familier aktive er et av tre mål som United Way fokuserer på. Å komme seg fra sofaen for å spille kickball med barna eller gå på tur som familie skaper minner og gode vaner.

Spis mer frukt og grønnsaker og mindre hurtigmat

Det er minst to klisjeer som gjelder akkurat dette tipset. Den første er: “Du er hva du spiser.” Det andre er, “Input determines output.” Begge snakker om viktigheten av kosthold for din fysiske helse. Frukt og grønnsaker inneholder naturlige vitaminer og mineraler kroppen din trenger for å fungere optimalt. Snack på epler i stedet for chips, nyt en gulrot i stedet for pommes frites.

Få en god natts søvn

Husker du da du var liten og læreren din ba deg om å få en god natts søvn dagen før en stor test? Det var en grunn til det. Søvn gjør at kroppen kan gjenopprette seg, celler kan reparere seg selv og hjernen kan starte på nytt. Syv eller åtte timer hver natt burde gjøre susen.

Vask hendene dine

De fleste virus spres ved å komme i kontakt med noe en syk person rørte ved: dørhåndtak, vannfontene eller flushher. Du berører disse elementene og berører ansiktet ditt eller tar deg en matbit uten å tenke deg om. Den neste tingen du vet, du er syk. Den enkleste løsningen på dette er å vaske hendene regelmessig. Det er ikke nødvendig å bli besatt av det. Hvis du vasker dem godt før du spiser og etter at du har brukt toalettet, eliminerer de fleste bakteriene.

Disse enkle tipsene kan implementeres umiddelbart av flertallet av familiene. Kom i gang med en gang; din fysiske helse avhenger av det.

Fem trinn for forbedret fysisk helse
Scroll to top